LEONA PARAMINSKI

Kraj ljubavi

Nakon tri godine veze zagrebačka glumica Leona Paraminski (28) prekinula je vezu s godinu dana mlađim producentom Borisom Meštrovićem. Iako su nedavno zajednički kupili stan u zagrebačkom naselju Remete te ga udvoje i namjestili, Leona i Boris odlučili su se razdvojiti kako bi razmislili što žele.

– Nismo zajedno, a nismo niti prekinuli. U nekoj međufazi smo. Pauziramo. Vrijeme će pokazati svoje – izjavila je Leona za portal 24sata.hr.

Naznake krize u njihovoj vezi mogle su se naslutiti i ranije. U svibnju je Leona, zahvaljujući ulozi filmu “Tulum“ Dalibora Matanića, posjetila Filmski festival u Cannesu, ali joj društvo nije pravio Boris.

Posljednjih mjeseci glumica je živjela na relaciji između Zagreba i Varaždina, jer je u varaždinskom HNK pripremala predstavu “Marija Stuart“ u režiji Petra Selema. No, odvojen život tada joj se činio kao dobra stvar za svaku vezu.

– Nije lagano, ali odvojeni život ponekad je dobar za ljubavni život. Tek kad se odmakneš od onoga koga voliš, shvatiš koliko ti je bitan – izjavila je glumica tjedniku Glorija.

Linker
08. prosinac 2022 04:16