DYLAN MCDERMOTT

Kraj braka nakon 13 godina ljubavi

Zvijezda serijala “Pravda za sve” toliko se uživio u ulogu ambicioznog odvjetnika Bobbyja Donnella, koju portretira već godinama, da je odlučio zastupati samoga sebe u vlastitoj brakorazvodnoj parnici. Naime, nedavno je finaliziran razvod braka 47-godišnjeg američkog glumca i 39-godišnje glumice Shive Rose s kojom je živio u bračnoj zajednici 13 godina.

Papiri su na sudu zaprimljeni još prošlo ljeto a kao razlog raspada veze navedene su vječne i uobičajene “nepomirljive razlike u karakterima”. McDermott i Rose vjenčali su se 1995. godine, a prestali su zajedno živjeti u ožujku 2007.

Iako je sudac već potvrdio da su razvedeni, obožavateljice atraktivnog glumca morat će pričekati – do siječnja. Naime, tek tada će McDermott i službeno postati slobodan, nakon obaveznog šestomjesečnog perioda legitimne potvrde razvoda.

Spisi sa losanđeleskog Vrhovnog suda ne otkrivaju tko je dobio skrbništvo nad njihove dvije kćeri,12-godišnjom Colette i 3-godišnjom Charlotte Rose. Glumac je momentalno zaokupljen ulogom u američkom televizijskom serijalu “Big Shots” a očito se poznavanje prava iz serijala koji ga je proslavio isplatilo, pošto je brakorazvodna parnica protekla glatko i bez skandala. ­

Gordana Kolanović

Linker
20. travanj 2024 07:05