LINDSAY LOHAN

Kradljivica dragulja?

Nakon problema s ovisnošću o alkoholu i drogama te turbulentne veze s DJ-icom Samanthom Ronson, američka zvijezda Lindsay Lohan (22) opet je upletena u incident koji bi se mogao nepovoljno odraziti na njezinu karijeru. Naime, zvijezda filma „Opasne djevojke“ bila je među zadnjima koji su vidjeli Diorove dragulje u vrijednosti od 400,000 dolara, dok je sudjelovala na modnom snimanju za časopis Elle. Dijamantna ogrlica i dijamantne naušnice bile su na posudbi za potrebe snimanja, a njihov nestanak prijavljen je 8. lipnja te za nestalim nakitom sada traga Scotland Yard.

– Raspitivali smo se i svi koji su učestvovali na snimanju editorijala, bili su ispitani. Frizeri, vizažisti, stilist, fotografi. Lindsay se nada da će dragulji uskoro biti pronađeni i spremna je u svim pogledima surađivati – izjavila je glumičina glasnogovornica za časopis People.

Istraga se zasad nastavlja, a glasnogovornica londonske policije odbila je otkriti identitet osoba koje planiraju intervjuirati vezano za nestanak skupocjene ogrlice i naušnica. U međuvremenu glasnogovornica američkog izdanja časopisa Elle potvrdila je da je nakit nestao sa njihovog snimanja modnog editorijala te da policija pomno istražuje sve tragove.

Gordana Kolanović

Linker
17. travanj 2024 15:47