Korana Gvozdić, Renata Sopek i Judita Franković otkrile što nose u torbama

Posljednji broj magazina GloriaGLAm predstavljen je u centru Kaptol zajedno s Twin Bag, prvom ženskom torbicom s potpisom luksuznog brenda modnih dodataka Porsche Design.

Osim bezvremenskim dizajnom i vrhunskom izradom, Twin Bag je poznate dame, među kojima su bile Renata Sopek, Ana Rucner, Judita Franković, Marina Fernandez i Korana Gvozdić, osvojila praktičnim dvostrukim načinom nošenja – s kratkim ili dugačkim ručkama.

– Ne postoji žena koja ima dovoljno torbi – rekla je Korana Gvozdić, koja priznaje da u njezinoj torbici vlada kaos i nered – U njoj ima svega, ponekad se bojim da će me nešto ugristi kad zavučem ruku.

Renata Sopek slaže s Koranom u tome da za dan bira velike torbe, koje pretrpava potrebnim i nepotrebnim stvarima, pa se u njezinoj torbi može naći svega, od dezodoransa do govora koje priprema za voditeljske angažmane. – Volim torbe, ali imam faze kad nosim samo jednu – otkrila je Judita Franković, koja također u torbi nosi toliko stvari da ju je u šali usporedila s onom crtanog junaka Sport Billyja.

http://tv.jutarnji.hr/video/show/e3af9185e0fd3f7c1db567c318d0ed19

Linker
18. travanj 2024 15:06