TVRDOGLAVA RADOHOLIČARKA

Kolabirala Angelina Jolie: ima samo 42 kilograma i previše radi

Holivudska glumica preplašila je ekipu na setu filma Unbroken – usred snimanja je problijedjela, ostala bez daha i srušila se tako da je dio njezinih suradnika pomislio da je doživjela srčani udar ili čal umrla. Angelina Jolie (38) trenutno u Australiji režira svoj drugi film i, prema izjavama kolega, radi preko svake mjere.

– Svaki dan snima devet pa čak i 12 sati, a uz to se brine i za djecu. Tavo naprezanje ostavilo je traga na njezinom tijelu, spala je na 42 kilograma – upozpravaju kolege . Liječnici dodaju kako je takva mršavost izuzetno naporna za srce te može dovesti do srčanog udara.

Tvrdoglava glumica odbila je otići u bolnicu već je, čim se pribrala i osjećala dovoljno dobro, nastavila sa snimanjem.

– Namjestila je ozbiljan izraz lica, iako je bila mrtva umorna. Ne želi nikome govoriti o tome z kakvom je fizičkom stanju, a ponajmanje Bradu Pittu jer zna da bi ga to jako zabrinulo – kazao je jedan od Angelininih kolega sa snimanja američkim medijima.

Glumica se u proljeće ove godine podvrgnula dvostrukoj mastektomiji jer je zbog mutacije gena koju je naslijedila od majke imala veliki rizik da oboli od raka dojke. I tad se pojavljivala na humanitarnim događanjima dok se još oporavljala od operacije.

Linker
19. travanj 2024 19:07