Gwyneth Paltrow blog
SLAVNI PAROVI

Koji su još parovi nakon razvoda ostali u dobrim odnosima?

Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37) objavili su da se razvode nakon deset godina braka, a par je u javnoj objavi naglasio da će i dalje ostati u dobrim odnosima.

– Mi jesmo i uvijek ćemo biti obitelj. Na neki način smo bliži nego prije – napisala je poznata glumica u objavi i dodala da su ona i Chris prvenstveno roditelji te će zbog toga i dalje biti prijatelji. Par ima dvoje zajedničke djece – devetogodišnju Apple i sedmogodišnjeg Mosesa.

Obitelj je u tjednu objave razvoda čak otišla na zajednički odmor na Bahame, a nedavno su viđeni i na večeri s prijateljima za vrijeme koje su se dobro zabavljali.

Ali njih dvoje nisu jedini koji su nakon rastave odlučili ostati u prijateljskim odnosima. Orlando Bloom (37) i Miranda Kerr (30) koji su se rastali prošle godine, nakon 6 godina veze i 3 godine braka, također su ostali u prijateljskim odnosima prvenstveno zbog trogodišnjeg sina Flynna.

JLP Agency

FOTO: JLP

Godinama prije njih Demi Moore (51) i Bruce Willis (59) pokazali su kako se nakon rastave može ostati u prijateljskim odnosima i zajednički odgajati djecu.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix – Fotografija je iz 2007. godine, a na njoj su Bruce Willis, Demi Moore, njihove kćeri, Tallulah i Rumer te tadašnji suprug poznate glumice, Ashton Kutcher.

Bruce i Demi razveli su se 2000. godine nakon trinaest godina braka, a zajedno su nastavili odgajati svoje tri kćeri – Rumer (25), Scout (22) i Tallulah (20). Poznati akcijski junak bio je velika podrška Demi u vrijeme rastave od Ashtona (36) te joj je pomogao da prebrodi emotivnu krizu u kojoj se našla nakon svega.

Linker
18. travanj 2024 14:48