Flickr

Koje ženske osobine muškarci najviše cijene?

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi, teško je generalizirati i reći što se točno sviđa suprotnom spolu no postoje karakteristike koje su privlačnije od drugih i tipovi osobnosti koje muškarci preferiraju u partnerskom odnosu.

Neustrašivost, suptilna privlačnost i samozatajnost tako su se našli pri vrhu liste karakternih osobina koje muškarci vole vidjeti na ženskim partnericama.

Žena koja ima svoj život, mimo partnera

Muškarci vole žene koje imaju svoje hobije i interese. Uživanje u aktivnostima koje ne uključuju snažniju polovicu, muškarcima su vrlo privlačni. Iskoristite to i provodite vrijeme s prijateljicama, na sportskim aktivnostima ili hobijima koji vas vesele.

Privlačna i bez oskudne odjeće

Muškarci se slažu u jednom: na početku veze žena nikako ne bi trebala pokazivati prenaglašen seksipil i izazovno se odijevati. Muškarci vole kad im žene ostave prostora za maštu pa stoga budite kreativni pri odabiru odjeće, ali nikako ne vulgarni.

Računaju se sitnice

Sitnicama pokažite da vam je stalo; prije sljedeće važne utakmice ispecite mu omiljeni kolač ili ga iznenaditi hladnim pivom. Muškaraci vole vidjeti kako partnerice brinu o njima i vole da im se to pokazuje sitnim gestama.

Budite mu potpora

Potpora u svakom smislu, ali posebice u društvu. Muškarac će biti zahvalan ako se smijete njegovim šalama u društvu i javno ga pohvalite pred šefom ili prijateljima, jer na taj način pomažete njegovom ugledu, koji je svakom muškarcu jako bitan.

Zauzmite se za sebe

Muškaraci obožavaju žene koje se zauzimaju i bore za sebe. Bilo da se suprostavlja šefu ili kontroli u tramvaju, žena se mora znati zauzeti za sebe i imati svoj stav. Iako im se i to katkad može obiti o glavu, muškarci cijene takav karakter.

Linker
15. travanj 2024 00:18