IZ ORMARA POZNATIH

Koje boje torbi biraju naše poznate Hrvatice?

Na predstavljanju nove kolekcije poznatog modnog branda Comma uživale su brojne poznate Hrvatice koje su za tu prigodu pokazale svoj odabir kombinacija, ali i omiljene modele i boje torbi.

Ecija Ivušić, Renata Sopek, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Delač Đolo i Ivana Mišura pokazale su svoj jesenski odabir.

Mladost i iskustvo, modna blogerica Ana Bacinger i vlasnica modne agencije Tihana Harapin Zalepugin razlikuju se po pitanju odabira torbe. Mlada trendseterica voli neobične sive modele, dok iskusna Tihana zna kako je najbolja torba ona u koju stane mnogo stvari, i to u crnoj boji.

Foto: PR

Ecija Ivušić također voli male torbe, a zelena se učinila kao najbolji odabir za zanimljivu mladenačku kombinaciju kratkog topa i treger hlača koje odlično pristaju na gležnjače s visokom potpeticom.

Foto: PR

Imenjakinje Ivana Delač Đolo i Ivana Mišura najbolje se osjećaju u sivim trapericama i ležernim kombinacijama kojima najbolje pristaju velike torbe. Klasična crna ili prošlosezonska hit boja burgundy – odličan su odabir i ove jeseni.

Foto: PR

Renata Sopek crvenu kombinaciju ublažila je odabirom torbe u boji konjaka. Veći model umjesto male večernje torbice učinio je cjelokupini dojam malo ležernijim i opuštenijim.

Foto: PR

Linker
14. travanj 2024 10:55