Q10

Koenzim mladosti - ključni sastojak za borbu protiv bora

Primijetili ste prve bore i ostali u šoku? Godine neminovno ostavljaju trag na našoj koži u obliku bora, a osobito nas smetaju one koje se pojavljuju na licu – oko očiju, usta i na čelu.

I dok su nekima simpatične one bore koje nastaju jer smo se mnogo smijali, nitko ne voli kada se ukažu prve staračke bore koje pokazuju da je koža izgubila tonus i elastičnost. Iako ne možemo vratiti vrijeme, uvijek je moguće odgoditi pojavljivanje prvih bora ili pak ih pravilnom njegom ublažiti.

I dok mimičke bore možete smanjiti i tako da pripazite da se ne mrštite previše, prava blagodat za vraćanje mladenačkog izgleda su proizvodi s koenzimom Q10 koji ima značajan utjecaj protiv starenja zbog čega ga često nazivaju i koenzimom mladosti.

On se prirodno nalazi u našem ogranizmu i ključan je za pravilno funkcioniranje organizma, ali i za zdravlje kože zbog čega je postao zanimljiv kao glavni sastojak proizvoda protiv bora.

Prvi proizvod za njegu kože Beiersdorf je lansirao još 1998. godine nakon dugog istraživanja, a prošle je godine na tržište izašao revolucionarni Q10plus Serum Pearls proizvod koji ne samo da štiti kožu, već i značajno obnavlja razinu Q10-a te ga ona koristi i za metaboličke procese koji su neizostavni za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, srca i živaca. Zahvaljujući inovativnoj formuli s perlicama Q10 je jednostavno nanijeti na površinu kože, ali prodire i u epidermu.

Posebna formula u perlicama koje se aktiviraju netom prije korištenja i djeluju kao homogeni serum zajedno s hidratizirajućim gelom nadomještava čak deset godina deficita Q10-a u koži u samo dva tjedna redovite uporabe! Serum sadrži i hijaluronsku kiselinu koja pomaže hidratizirati kožu te keratin koji podupire energetske zalihe kože.

Formula seruma s ova tri aktivna sastojka protiv starenja potiče prirodne procese unutar kože, smanjuje vidljivost bora i daje koži mekan i mladolik izgled. NIVEA Q10plus Serum Pearls namijenjen je svakodnevnoj upotrebi. Za optimalne rezultate, serum se može koristiti ujutro prije NIVEA Q10 plus dnevne kreme i navečer prije noćne, a savršena je podloga i za make-up.

Za još bolji učinak koristite NIVEA Q10plus dnevnu i noćnu kremu odmah nakon nanošenja perlica. Dnevna krema vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore, dok noćna obnavlja kožu i otklanja znakove dnevnog stresa.

Linker
25. travanj 2024 12:43