PISMA OD SRCA

Klape osvajaju Zagreb

Ove srijede 16. svibnja ispunjena će dvorana Doma sportova titrati od glasova najboljih hrvatskih klapa: Tomislava Bralića & Intrade, Cambija, Masline, Kampanela i sv. Juraja HRM-a na još jednom “klapskom Woodstocku u Zagrebu”. Sedam godina nakon legendarnog koncerta na Poljudu klape su i dalje najprestižniji hrvatski brend, što će u Domu sportova dokazati i probrani gosti poput V. Coce, L. Bačić i I. Radovniković.

– Vjerujem da će koncert u Zagrebu biti najbolji u ovoj “dvoranskoj sezoni”. Klapu Maslina, a i sve izvođače veseli ovaj zagrebački nastup jer će od scenografije, rasvjete, razglasa sve biti na razini koncerta svjetskih pop zvijezda. I posjetitelji u posljednjim redovima dvorane, imat će fantastičan zvuk a izvođače ce vidjeti na video-zidovima – obećava Branko Bubica iz Masline.

– Veseli nas još jedan susret s našim prijateljima iz drugih klapa s kojima gajimo izvanredne odnose, što i publika osjeća – dodao je Bubica.

– Vjerujem da ćemo ulaskom u Europsku uniju uz dobru organizaciju kakvu radi Scardona, ovakve koncerte imati u svim europskim metropolama i gradovima – prisnažio je Marko Bralić iz klape sv. Juraj.

Riječ je o potpuno novom koncertu, s novim pjesmama, tvrdi Hrvoje Lozančić iz klape Cambi, dok je scenograf Neven Stojaković osmislio i cijelu priču koja će pratiti izmjenu klapa na pozornici.

Prije koncerta će se po prvi puta predstaviti i: www.SoundofDalmatia.com – Internet radio koji 24 sata dnevno emitira autohtonu dalmatinsku glazbu. Radio je izvanredna promocija klapske glazbe u svijetu, ali će biti i idealna glazbena kulisa za sve restorane, kafiće i plaže.

Linker
19. travanj 2024 04:41