/ © Madame Figaro
GLAMUR I LJEPOTA

Kirsten Dunst: Glamurozna je ona žena koja ima samopouzdanja

Kirsten Dunst (32) pojavljuje se na naslovnici najnovijeg izdanja magazina Madame Figaro, u kojem govori o svom poimanju ljepote i glamura te u čemu je najveća razlika između Francuske i SAD-a.

Kirsten kaže kako je oduvijek imala individualan pristup modi te kako se za svaku priliku trudi imati ležeran i jednostavan stil. Slavna glumica svoj omiljeni izgled pokazala je i na naslovnici magazina, odjevena samo u traperice koje otkrivaju njenu savršenu figuru.

Zvijezda filma Spider-Man otkriva koliko je zaljubljena u Francusku i koja je njena definicija glamura. Kirsten ima jasnu viziju te tvrdi kako bi pravi glamur trebao biti bez napora, jednostavan i prirodan.

/ © Madame Figaro

– Glamurozna je ona žena koja ima samopouzdanje i u ničemu se ne dokazuje – izjavila je te dodala kako su to kvalitete koje se rijetko mogu naći među mlađim glumicama.

Kada je riječ o odabiru novih projekata, glumica naglašava kako se nikada nije bojala rizika.

– Osjećam se posebnije i cjenjenije u Francuskoj, rekla je za magazin te dodala kako je u SAD-u drugačije:

– Ako nisi u posljednjem blockbusteru, publika će te odmah zaboraviti, a u Francuskoj ljudi cijelo vrijeme spominju moje bivše uloge i prethodne projekte – kaže Kirsten.

Linker
14. travanj 2024 13:33