HTZ 2010

Kim Verson je nova zvijezda

Od prvoga trenutka kad je pred žirijem na audiciji zapjevala pjesmu Celine Dion, 16-godišnja Kim Verson iz Nove Gradiške bila je među favoritima za osvajanje talent showa Hrvatska traži zvijezdu. Pjevajući opet “I Love You” Celine Dion u finalu showa, Kim je u petak navečer opravdala status favorita te je trijumfirala u drugoj sezoni RTL-ovog showa.

U finalu joj je dostojan protivnik bio Vilibald Kovač, a oboje su u dvosatnoj emisiji otpjevali po pet pjesama – zajednički duet, jednu po izboru žirija, jednu s audicije, jednu iz showa te novu pjesmu “Nevidljivo blago”, koja će se naći i na prvom albumu Kim Verson.

Iako je prije nastupa bio u bolnici zbog problema s glasom, Vilibald Kovač bez problema je otpjevao “Sweet Child O’ Mine” grupe Guns’n’Roses, a žiri je oduševio i izvedbom pjesme “Purple Rain” Princea.

– Pjesma je kvalitetna, ali o aranžmanu bi se moglo pričati – prokomentirao je Vilibald novu pjesmu “Nevidljivo blago”, koju su finalisti pjevali prvi put, prije nego što je izveo svoju “rokersku” verziju.

Istu pjesmu, ali u blažoj “pop” varijanti”, izvela je i Kim Verson, koja je u finalnom nastupu gledateljima priuštila i “Singing Rock And Roll” grupe Stijene te “Bad Romance” Lady Gage.

Njezin glas donio je i glasove gledatelja, koji su odlučivali telefonskim pozivima te joj osigurali pobjedu.

– Samo se želim zahvaliti svima – skromno je prokomentirala svoju pobjedu Kim Verson, kojoj uskoro slijedi snimanje debitantskog albuma.

Linker
19. travanj 2024 16:42