JLP / JRS/X17online.com
NEUGODNOST I IZNENAĐENJE

Kim Kardashian u šoku nakon napada pri ulasku na modnu reviju

Vitalii Sediuk (25), ukrajinski novinar poznat po spačkama koje radi poznatim zvijezdama, ovoga se puta okomio na starletu Kim Kardashian (33).

Svi svjetski mediji prenijeli su kako je Vitalii pokušao počupati popularnu reality zvijezdu za kosu, međutim on to opovrgava i objašnjava što se točno dogodilo.

– Nadam se da je Kim dobro i da mi neće zamjeriti. Nisam joj želio nauditi. Kanye je sretan muškarac jer ona je prava božica – izjavio je nakon napada kontroverzni novinar te negirao da se radilo o fizičkom napadu.

– Pisali su da sam je počupao za kosu, ali to nije točno. Pokušao sam je zagrliti ali kad se osiguranje umiješalo, ona je umalo izgubila ravnotežu i pala – obajsnio je Vitalii.

Slavni par nakon toga je, vidno potresen, nastavio svoj ulazak na modnu reviju Balmaina, gdje je Kimina polusestra Kendall Jenner nosila reviju.

Kim Kardashian stepped out for fashion week and faced a huge crowd on onlookers. While making her way to the fashion show, Kim was physically accosted by Vitalii Sediuk. Sediuk has previously attacked Brad Pitt, Madonna, Will Smith, Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio and other American celebrities. September 25, 2014 X17online.com
/ JRS/X17online.com

Foto: JLP

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
23. travanj 2024 13:05