Instagram/Kim Kardashian
MLADENKA S ISKUSTVOM

Kim Kardashian - u iščekivanju trećeg vjenčanja

Ovog vikenda trebalo bi se održati jedno od najiščekivanijih svadbenih slavlja u showbusinessu – ono Kim Kardashian (33) i Kanyea Westa (36).

Ono što je poznato je da će sudbonosno “da” par izreći u Firenci te da vjenčanje neće biti snimano. Među mnogobrojnim uzvanicima iz svijeta showbusinessa i mode bit će i Jay Z, koji će biti Kanyeov kum, i koji će doći sa suprugom Beyonce.

Vjenčanje s poznatim reperom bit će treća sreća za zvijezdu reality showa – Kim je bila u braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom i NBA igračem Krisom Humphriesom.

Kim Kardashian je za vrijeme svih svojih veza često govorila o ljubavi pa je tako, između ostalog, izjavila da ne vjeruje da svatko ima samo jednu srodnu dušu.

– Mislim da svi kroz život imamo različite srodne duše jer tvoja duša treba različite stvari u različitim vremenima. Ja vjerujem u ljubav i uvijek ću vjerovati, ali moje razmišljanje o ljubavi se promijenilo.

FOTO: Sipa/Cropix – Kim Kardashian i bivši suprug Kris Humphries

Da nije više ona Kim koja je bila prije nekoliko godina i brakova, otkrila je u još jednoj izjavi:

– Mislim da ću uvijek biti beznadna romantičarka. Vjerujem u ljubav i san o savršenoj vezi , ali moje razmišljanje se promijenilo. Mislim da ne smijem živjeti u takvoj bajci, moram biti realnija.

Starleta je naglasila i da nije ponosna na svoje mlađe dane te smatra da je mnogo toga trebala raditi drugačije.

– Bila sam jako ovisna o muškarcima s kojima sam bila u vezama. Ne znam zašto, nisam tako odgajana. Sada bih 19-godišnju sebe protresla i rekla: Probudi se, prepametna si ti za ovo – rekla je Kim i otkrila da ne vjeruje više u brakove na brzinu.

– Vidjela sam brakove na brzinu, poput onog Khloe i Lamara, i činilo mi se da mogu funkcionirati. Sada smatram da treba proći barem šest mjeseci prije nego se na nešto obvežeš. Osjećaji se mijenjaju.

FOTO: Sipa/Cropix

Ipak, Kim uživa u ljubavi koju je pronašla s Kanyeom – zajedno su od travnja 2012., a svoju će ljubav okruniti vjenčanjem na kojem će biti prisutna i njihova jedanaestomjesečna kći North.

– Umirujuće je kada imaš nekoga tko zna sve o tebi, nekoga tko te poštuje, razumije, tko je prošao kroz slično – smatra Kim, a je li Kanye njezina posljednja srodna duša – vrijeme će pokazati.

Linker
05. prosinac 2023 04:11