JLP / T/X17online.com
ŽELI JEDNAKOST ZA SVE

Kim Kardashian pokazala svoju ozbiljniju stranu - govorila o rasizmu

Kim Kardashian (33) ima i svoju ozbiljnu stranu, a pokazala ju je nedavno na svom blogu gdje je pisala o strahovima koje ima kao majka djevojčice koja bi mogla biti izložena rasizmu i diskriminaciji.

Na svom blogu Kim je otvoreno rekla kako do sada nikada nije razmišljala o diskriminaciji, iako je njen zaručnik Kanye West (36) poprilično strastven oko te tematike te je priznala kako je uvijek mislila da su to nečije tuđe bitke koje se nje ne tiču.

– Međutim, u posljednje vrijeme dogodilo se nekoliko situacija i ružnih komentara zbog koji sam i sama počela intenzivno razmišljati o tome i brinuti se za budućnost svoje kćeri – napisala je iskreno Kim te dodala kako joj je jasno da je rasizam i dalje vrlo aktualan, opasan i poguban kao što je bio i prije nekoliko desetljeća.

Poznata reality zvijezda showa Keeping Up with the Kardashians rekla je da sada kao majka, javna osoba ali i ljudsko biće osjeća potrebu učiniti sve što je u njezinoj moći da zaštiti svoje dijete, ali i svu ostalu djecu koja su izložena opasnostima diskriminacije na bilo kojoj razini.

– Želim da moja kćer odrasta u svijetu gdje je ljubav jednog živog bića prema drugome najvažnija stvar – zaključila je svoj blog post Kim.

Tog dana kada je objavila tekst pojavila se na okupljanju koje se održava u čast preživjelim žrtvama Armenijskog genocida, na koji je došla simbolično odjevena u bijelu kombinaciju, još jednom referirajući se na svoj tekst koji je ranije toga dana objavila.

Na svom Instagramu Kim, koja i sama ima armenske korijene, podijelila je fotografiju ispod koje je pisalo:

– Sjedim pored inspirativne stogodišnjakinje koja je preživjela Armenski genocid.

Linker
23. travanj 2024 11:27