Instagram
TRAŽENI MODEL ZA NASLOVNICE

Kim Kardashian: Otac mi je govorio da ću privlačiti pažnju mnogih muškaraca

U ekskluzivnom intervjuu za Elle magazin, čiju naslovnicu krasi, poznata starleta i reality zvijezda showa Keeping up with the Kardashians otkrila je dugotrajan proces unutarnjeg sazrijevanja i izgradnje samopouzdanja kojim danas zrači.

– Dugo vremena mi je trebalo da zavolim svoje tijelo i steknem samopouzdanje – otkrila je Kim Kardashian (34) i dodala kako je za vrijeme njene adolescencije u modi bilo visoko i mršavo tijelo kakvo je imala Cindy Crawford.

Foto: Instagram

– Po ocu sam Armenijka i zbog moje građe tijela prije me nitko nije gledao. Danas sam jako zadovoljna svojim izgledom i činjenicom da se mnoge žene poistovjećuju samnom – izjavila je o samopouzdanju koje je gradila godinama.

– Kada sam imala 13 godina otac mi je napisao pismo jer sam bila strašno nesretna zbog svog izgleda i potaknuo me je naučim voljeti sebe i da cijenim svoje vrijednosti, a da će moje tijelo s vremenom privući pažnju mnogih muškaraca – otkrila je intimno pismo Kim svjesna da njena slava neće trajati još dugo.

Related content

Foto: Instagram

Osim toga reality zvijezda otkrila je i kako bi ona i suprug Kanye West (37) rado imali još jedno dijete.

– Želimo dječaka i još jednu djevojčicu i na tome već radimo – izjavila je Kim i dodala kako malenoj North (1) želi omogućiti veliku obitelj kakvu je i sama imala.

Linker
19. travanj 2024 04:19