JLP / Jack-Juliano-FK-Rs-Chris-KMM/X17

Kim Kardashian - osjetljiva na svoje nesavršenosti

Kim Kardashian (33) pokrenula je ozbiljnu raspravu na Twitteru i pozvala sve majke da joj se pridruže u skidanju viška kilograma nakupljenih u trudnoći.

“Primjećuju li i druge mame kako tijelo nakon trudnoće više nije kao što je bilo prije i da je promijenilo svoj oblik?” – započela je raspravu Kim te dodala kako su joj bokovi i stražnjica prije bili veliki, ali sada su još veći.

“Spremam se za naporan trening! Teško mi je skinuti posljednjih 7-10 kilograma viška, a dijete mi ima već godinu dana” – nastavila je svoju ispovijed na društvenoj mreži slavna starleta i pojasnila kako to ne može nazvati trudničkim kilogramima jer bi to bila samo obična isprika.

Kim Kardashian gives a wave in another pair of skin tight jeans in Hollywood heading to Jimmy Kimmel in which she tweeted my hips and butt are huge refering to these pictures from last night. August 4, 2014 X17online.com
/ Jack-Juliano-FK-Rs-Chris-KMM/X17

Foto: JLP

“Znam da sam se udebljala jer nisam pazila što jedem, ali zašto je tako teško skinuti kilograme nakon poroda?” – stoji u drugom postu, objavljenom nekoliko minuta kasnije.

“Želim se vratiti na svoju kilažu od prije nekoliko godina. Neću se više žaliti! Danas krećem s dijetom. Izbacujem ugljikohidrate i krećem s intenzivnim treninzima. Tko je uz mene?” – zaključila je popularna reality zvijezda nakon nekoliko uzastopnih objava na Twitteru.

Čini se kako je svojim razmišljanjima i pitanjima zainteresirala mnogobrojne majke koje se poistovjećuju s njom i također pokušavaju vratiti staru kilažu. Time je Kim dokazala da je baš poput svih žena – osjetljiva na svoje nasavršenosti.

Linker
27. travanj 2024 06:36