INSTAGRAM / VC/X17online.com
STRUČNJAKINJA U TOM PODRUČJU

Kim Kardashian održala predavanje o društvenim mrežama

Vješta korisnica društvenih mreža Kim Kardashian (34) zna kako iskoristiti sve njihove prednosti pa je dobila priliku svoje vještine i iskustva podijeliti s brojnim sudionicima konferencije posvećene tehnologiji.

Kim je tom prilikom održala kratko predavanje te s posjetiteljima podijelila nekoliko savjeta, ali i teoriju koja se tiče korištenja tehnologije u svrhu samopromocije.

Kim je otkrila kako joj je Instagram omiljena aplikacija jer omogućava kreativnost i govori više od riječi, dok Twitter najradije koristi za rasprave i kratke informacije.

– Kruže glasine kako dobijem 10 tisuća dolara po tweetu, ali to nije istina – izjavila je starleta i dodala da bi u tom slučaju tweetala svakih nekoliko minuta, a potom je dala savjete o dijeljenju sadržaja.

– Držim se pravila o tri fotografije i trudim se ne podijeliti više od tog broja snimljenih kadrova u nekom okruženju – otkrila je Kim i objasnila kako mora paziti da ne pretjera i ne dosadi svojim obožavateljima.

Osim toga dotakla se i showa koji ju je proslavio diljem svijeta te je izjavila kako reality emisije takve vrste nisu dovoljno priznate i cijenjene, a nije propustila niti pohvaliti svoje radne navike:

– Svaki dan budim se u šest i odmah odlazim u teretanu nakon čega se vraćam kćeri i snimanju Keeping Up with the Kardashians koje traje gotovo cijeli dan, do osam ili devet sati navečer, šest dana u tjednu, pet mjeseci u godini – zaključila je starleta, ponosna na svoje projekte i show.

Linker
25. travanj 2024 04:03