JLP / Kmm-Jack-RS/X17online.com
ISKRENO O PROŠLOSTI

Kim Kardashian o traumatičnim bivšim vezama: Prevarila sam se!

Teško je zamisliti da je slavna starleta prije bila jako sramežljiva, no sudeći prema najnovijim izjavama, dugo je pokušavala izaći na kraj sa svojom stidljivošću, pri čemu joj nisu pomagale teške i pogrešne ljubavne veze u kojima je bila zlostavljana.

Gostujući u talk showu Matta Lauera popularna reality zvijezda Kim Kardashian (34) odgovorila je na brojna pitanje te između ostalog otkrila kako je prije bila jako sramežljiva.

– To nije bilo zbog manjka samopouzdanja, nego jednostavno nisam voljela biti u centru pažnje – otkrila je starleta koja se nedavno sa suprugom Kanyeom Westom (37) našla na listi najutjecajnijih osoba na svijetu .

Kim Kardashian makes her way out of Hillstone after lunch. April 22, 2015 X17online.com
/ T/X17online.com

Foto: JLP

– Voljela bih da sam imala više samopouzdanja – izjavila je Kim i otkrila kako u mladosti nije imala sreće u ljubavi.

– Prevarila sam se. Za neke svoje veze sam mislila da je riječ o pravoj ljubavi, međutim pokazalo se dugačije – komentirala je kratko bivši ljubavni život reality zvijezda showa Keeping Up with the Kardashians, misleći pritom na svoj prvi propali brak u koji je ušla kada je imala samo 19 godina, a partner ju je fizički i psihički zlostavljao – tukao i tjerao na liposukciju kako bi bila savršena.

Ipak, sve to danas je iza nje te uživa u slavi, većoj i od mnogih dugih zvijezda iz filmske ili glazbene industrije.

Linker
16. travanj 2024 00:25