Screenshot
VELIKA SVAĐA U OBITELJI KARDASHIAN

Kim Kardashian ljuta na sestru: Ja sam ti kupila karijeru

U novom videu desete sezone reality showa Keeping Up With The Kardashians otkriveno je kome je Kim Kardashian (34), glavna zvijezda popularne obitelji, rekla da je ona zaslužna za njenu karijeru.

Iako se isprva mislilo da je rečenicu “Ja sam ti kupila karijeru” Kim izgovorila mlađoj polusestri Kendall Jenner, koja je u posljednje dvije godine ostvarila zavidnu manekensku karijeru, ispostavilo se da su te grube riječi bile upućene njenoj starijoj sestri Kourtney Kardashian (35), koja je u to vrijeme bila trudna.

Reality zvijezda bila je ljuta na svoju stariju sestru koja nije htjela da njen lik bude u Kiminoj video igri Kim Kardashian Hollywood i da joj to ne bude plaćeno.

– Apsurdno je da to ne želiš učiniti iz usluge meni s obzirom na sve što sam ja učinila za tebe. I još me Scott zove i traži od mene da ti kupim cipele. Rekla sam mu da ti ne želim kupiti cipele, kupila sam ti karijeru – izgovorila je ljuta Kim, dok je Kourtney samo kratko odgovorila da si ona sama može kupiti svoje cipele.

– Kim želi da izgleda kao da ona nama čini uslugu. Svi ostali su pristali, ali ja sam trudna, mnogo toga se događa i ne treba mi još jedna obaveza – izjavila je najstarija sestra Kardashian, koja je u međuvremenu rodila svoje treće dijete.

Kim njenim odgovorom nije bila zadovoljna jer smatra da bi Kourtney bez ikakvih pitanja trebala pristati na njen zahtjev i sudjelovati u video igri za koju se očekuje da će ostvariti 200 milijuna dolara.

Pogledajte video!

Linker
24. travanj 2024 23:05