JLP / Kmm-Jack-RS/X17online.com
ODLUČNA I USPJEŠNA

Kim Kardashian: Izazivam sve da se usude učiniti ono što sam ja učinila

Iako su mišljenja o njoj podijeljena i jedni je smatraju trenutačno najvećim fenomenom pop kulture, drugi ipak i dalje umanjuju njene vrijednosti te ju smatraju običnom starletom i reality zvijezdom.

Kim Kardashian (34) ne smetaju brojni negativni komentari, međutim jednu primjedbu ipak ne može probaviti, a tiče se njenog rada i utjecaja koji ima na društvo.

–> Beauty savjet Kim Kardashian oduševio žene diljem svijeta

Foto: JLP

– Kad me pitaju čime se bavim, odgovorim im da radim… Promoviram neke proizvode, svoje nove projekte, odrađujem snimanja, imam obaveze prema sponzorima i mnoge druge stvari koje su vezane uz to – rekla je Kim i dodala kako ima jako puno posla i da joj nije lako te da ima vrlo malo slobodnog vremena.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

– Izazivam bilo koga da se usudi učiniti sve što sam ja učinila i raditi koliko ja radim. Svi koji misle kako je to lako, varaju se. Baš me zanima gdje bi završili svi ovi koji su puni negativnih komentara – izjavila je uspješna reality zvijezda i dodala kako se ona naradila i namučila u životu da bi imala sve što danas ima.

–> Zvijezde napale Kim Kardashian: North joj je modni dodatak

Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
FOTO: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Linker
25. travanj 2024 18:00