USPJEŠAN SHOW

Kim Kardashian i njena majka među najuspješnijim ženama u showbusinessu

Zvijezde realityja Keeping Up with the Kardashians našle su se na zabavi upriličenoj u čast najuspješnijim ženama u showbusiness gdje je starleta plijenila pažnju odjevnom kombinacijom inspiriranim zlatnim dobom Hollywooda.

Kim Kardashian i njena majka Kris Jenner jedne su od uspješnijih žena u svijetu zabave: njihov reality show koji se emitira već osmu sezonu i koji prati obiteljski i poslovni život obitelji Kardashian i Jenner vrlo je uspješan unatoč kritikama da proklamira kult slave i bivanja slavnim bez realnog pokrića.

Vjerojatno najpoznatija svjetska starleta Kim zablistala je u žutozlatnoj toaleti i kaputu te šminki i frizuri karakterističnoj za 30-te i 40-te godie prošlog stoljeća, što postaje novi trend koji su u posljednje vrijeme prigrlile mnoge zvijezde. Pedesetosmogodišnja Kris Jenner, koja nastoji držati korak sa svojim kćerima što se izgleda tiče, crni outfit razblila je crno-bijeliom kaputićem, a Khloe Kardashian, koja je također bila na zabavi, u bijeloj haljini pokazala je da izgleda bolje no ikad unatoč činjenici što se trenutno razvodi od supruga Lamara Odoma.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
23. travanj 2024 23:13