Splash
KRENULO U NEŽELJENOM SMJERU

Kim Kardashian i Kanye West - veliki bračni problemi nakon samo pola godine

O raspadu braka slavne starlete i poznatog repera mnogi mediji su nagađali još i prije vjenčanja, pišući kako par nije kompatibilan i kako su suviše različiti. Nakon šest mjeseci braka, čini se kako je kratkoj idili uistinu došao kraj i da par nailazi na mnoštvo problema.

Iako se ljubav između Kim Kardashian (34) i Kanye Westa (37) razvila iz prethodnog dugogodišnjeg poznanstva, čini se kako par tek sada otkriva međusobne mane.

Izvor blizak Kanyeu otkrio je kako on i Kim imaju problema u braku te se u posljednje vrijeme sve rijeđe viđaju. Dok reper u Parizu radi na novim pjesmama, reality zvijezda u Los Angelesu radi na svojim projektima i brine o njihovoj jednogodišnjoj kćeri North West.

Foto: JLP

Kanye se žali na Kimino ponašanje i sve više mu smetaju njeni odlasci u šoping i stalno snimanje selfija radi kojih se starleta iskrade u toalet za vrijeme zajedničke večere, kako bi se fotografirala u ogledalu.

– On misli kako je Kim površna dok sebe smatra intelektualcem – otkrio je izvor.

#DateNight

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian) Des. 12, 2014 at 8:53 PST

Međutim, i Kim mnogo toga zamjera Kanyeu te joj smeta što on cijelo vrijeme želi razgovarati o poslu i krivi ga jer njihova druženja sve više izgledaju poput poslovnih sastanaka.

Da se problemi nalaze u mnogim segmentima njihovog života dokazuje i činjenica da je Kim trenutačno između dvije vatre – Kanye nagovara Kim da odustane od sudjelovanja u obiteljskom realityju, dok je njena majka uporna u tome da se snimanje nastavi.

Kim Kardashian and Kanye West dine with Anna Wintour and Harvey Weinstein at The Waverly Inn on Tuesday, March 25, 2014 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

Kimini prijatelji njenom suprugu zamjeraju što želi kontrolirati njen život i određivati joj što da radi, ali i kako da se odijeva. Kanye, koji, kao uostalom i Kim, ima svoju liniju odjeće i ponekad se nazvia i dizajnerom, uvijek sugerira Kim kakvu odjeću da nosi i u kakvim izdanjima da se pojavljuje u javnosti.

Dok članovi njene obitelji javno ne komentiraju Kimina supruga, jedino je njena sestra Khloe u par navrata izrazila zabrinutost za Kim koja se, otkada je s Kanyeom, prema njenin riječima, promijenila i radi ono točno što joj on kaže.

To je navodno i slučaj s njenom golom naslovnicom za magazin Paper , koju je navodno snimila jer je Kanye tako želio i jer on te fotografije smatra velikom umjetnošću.

Linker
19. travanj 2024 05:32