Sipa/Cropix
PRIPREME ZA SVADBU

Kim Kardashian i Kanye West - šoping u Parizu prije velikog dana

Starleta i reper zadnje dane prije vjenčanja koriste za šoping po ekskluzivnim trgovinama u Parizu koji oboje obožavaju.

Kim Kardashian (33) i Kanye West (36) u “gradu ljubavi” za koji oboje govore da im je poput drugog doma kupuju dizajnersku odjeću, a u stopu ih prate obožavatelji i paparazzi.

Reality zvijezda izazvala je dodatnu pozornost svojim odabirom odjeće koji se sastojao od oskudnog bodyja i pencil suknje.

Sipa/Cropix

Kim i Kanye spremaju se za vjenčanje koje će se održati ovaj vikend, a prema zadnjim informacijama, par će prvo svoje goste počastiti privatnom turom po dvorcu Versailles nakon čega će svadbeno slavlje nastaviti u Firenci u Italiji.

Par se htio vjenčati u francuskom dvorcu koji je pod zaštitom UNESCO-a, ali im to nije dopušteno, a kako žele da to velebno zdanje bude dio njihovog spektakularnog vjenčanja, zajedno sa svojim gostima uživat će u posebno osmišljenoj turi po dvorcu.

Ceremonija vjenčanja održat će se u Firenci, a kako je izgledao zadnji šoping prije velikog dana provjerite u fotogaleriji!

Linker
16. travanj 2024 08:12