Sipa/Cropix
GOSPODIN I GOSPOĐA WEST

Kim Kardashian i Kanye West - napokon vjenčani

Kim Kardashian (33) i Kanye West (36) vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Firenci u Italiji u prisustvu obitelji i prijatelja, potvrdili su njihovi glasnogovornici.

U Forte di Belvedere, talijanskom zdanju iz 16 stoljeća, skupilo se nekoliko stotina gostiju, no među njima nisu bili Jay Z, koji je Kanyeu trebao biti kum, kao ni njegova supruga Beyonce. Anna Wintour, urednica američkog Voguea, koja je također dobila pozivnicu, ispričala se obiteljskim obavezama, navodi Us Weekly.

Kimin mlađi brat Rob također nije prisustvovao sestrinom vjenčanju, već se nakon predsvadbenog partyja u Versajskoj palači vratio kući u Los Angeles.

Mladenka je nosila Givenchyjevu haljinu, koju je dizajnirao kreator te modne kuće, Riccardo Tisci, inače dobar prijatelj para. Tisci je odjenuo i mladoženju te njihovu jedanaestomjesečnu kćerkicu North.

Talijanski kreator u jednom intervjuu ranije ove godine usporedio je Kim Kardashian s Marilyn Monroe:

– Želio sam upoznati Kim i vidjeti što to moj prijatelj Kanye vidi u njoj i moram priznati da sam se i ja zaljubio – ispričao je dizajner i dodao da je ona Marilyn Monroe našeg doba.

– Ljudi misle da je ona samo lijepa lutka, ono ona je i pametna žena – o Kim je rekao Riccardo Tisci.

Kimin očuh Bruce Jenner pokćerku je otpratio do oltara, a starletima majka Chris nosila je malenu North. Kimine sestre Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie bile su djeveruše, a John Legend i Andrea Bocelli uz pratnju cijelog orkestra pjevali su na svečanosti.

Par je zajedno od 2012. a reper je priznao kako je reality zvijezdom bio fasciniran odkad ju je prvi put vidio.

– Od kada sam je prvi put vidio znao sam da želim da ona bude moja djevojka – ispričao je reper u jednom intervjuu.

No starleta nije na Kanyea gledala kao na potencijalnog partnera kada su se upoznali već ga je doživljevala isključivo kao prijatelja.

– Iz današnje perspektive mislim kako je grozno što sam ga doživljavala kao prijatelja i pričala mu o svojim iskustvima s drugim muškarcima, a on je cijelo vrijeme gajio osjećaje prema meni – rekla je Kim.

Par je večer prije vjenčanja priredio zabavu za svoje uzvanike u Versajskoj palači gdje je Kanye zabavljao goste pričama o svojoj budućoj supruzi.

Reperu je ovo prvi a starleti treći brak.

Linker
20. travanj 2024 02:26