Splash / Jen Lowery / Splash News
ČEKA GA JAKO DUG OPORAVAK

Khloe Kadashian: Lamar ponovo uči hodati i govoriti

Khloe Kardashain (31), još uvijek legalna supruga košarkaške zvijezde Lamara Odoma (36) koji je prošli mjesec nakon tulumaranje u Las Vegasu pao u komu i sada se polako oporavlja, otkrila je kakvo je njegovo trenutno fizičko i psihičko stanje.

Reality zvijezda gostovala je u popularnom američkom showu Ellen gdje je voditeljici ispričala kako bivšeg NBA igrača čeka jako dug oporavak.

Lamar je pretrpio nekoliko moždanih udara kao posljedicu uzimanja velike količine alkohola, droge i bljne viagre u jednom bordelu u Las Vegasu. Nakon toga je tri dana proveo u komi.

– Više nije na aparatima, ali čeka ga dug i težak oporavak. Mora opet učiti hodati, govoriti i sam se hraniti – ispričala je Khloe i potvrdila nagađanja da Lamar ima i teška kognitivna oštećenja.

– Oštećen mu je mozak. Recimo danas nije mogao sastaviti rečenicu. Ali sve razumije. Jako je zbunjen i ne može se sjetiti riječi – priznala je reality zvijezda i dodala da je svaki dan drukčiji, ponekad uspijeva komunicirati bolje, ponekad lošije.

Khloe je ispričala i kako mu svi taje zbog čega je završio u bolnici, budući se on ničega ne sjeća.

– Ne možemo mu reći što ga je dovelo u ovo stanje, mislimo da bi ga to slomilo, govorimo mu jednostavno da ima ozljedu mozga – otkrila je Khloe u emisiji.

File Photos of Lamar Odom with his family and Khloe Kardashian - Los Angeles
<P>
Pictured: Lamar Odom, Khloe Kardashian
<B>Ref: SPL1150292  141015  </B><BR/>
Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / Jen Lowery / Splash News

Foto: Splash

Iako je njihov razvod bio u procesu, Khloe ga je stopirala jer kaže kako sada nije idealno vrijeme da se njihov razvod finalizira. A o svom tenutnom dečku, također košarkašu Jamesu Hardenu, a kojim je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, rekla je kako je on sjajan i dobro podnosi ovu tešku i neobičnu situaciju.

-On razumije da sada moram biti uz Lamara, ali ipak, sve ovo jako je komplicirano – zaključila je Khloe.

Linker
24. travanj 2024 15:39