POSLJEDNJE ZBOGOM

Kevin Costner: Ne brini Whitney, bit ćeš dovoljno dobra kad zapjevaš pred Bogom

Glavni grad savezne države New Jersey bio je jučer fokus većine američkih i svjetskih medija, kao i mnogih obožavatelja posrnule dive Whitney Houston. Na njenom posljednjem ispraćaju okupile su se sve zvijezde kako bi joj odale počast i priznanje za njen život. Ceremoniji u New Hope Baptist crkvi, gdje je mlada Whitney počela pjevati u zboru, prisustvovali su članovi njene obitelji: majka Cissy Houston, kćerka Bobbi Kristina, teta Dionne Warwick, kao i mnoge zvijezde poput Oprah Winfrey, Mariah Carey, Alicie Keys, Kevina Costnera, Stevieja Wondera, Mary J. Blige, Jennifer Hudson, Roberte Flack, R.Kellya

Iako su svi govornici dirnuli prisutne svojim uspomenama na 48-godišnju pjevačicu, Costner je bio među najemotivnijima, prisjećajući se zajedničkog rada na filmu “Tjelohranitelj”, osvrćući se na njen problem sa samopouzdanjem koji je obilježio njen život.

– Bilo je mnogo glumaca koji su mogli igrati moju ulogu, ali ti Whitney, ti si bila jedina koja je mogla odigrati ulogu Rachel Marron, bila si jedinstvena. Ako me možeš sada čuti, nisi bila samo dovoljno dobra, bila si odlična. Otpjevala si cijelu vražju pjesmu bez benda – dio je njegovog govora.

Alicia Keys otpjevala je “Send me an angel” umjesto Whitneyine kume Arethe Franklin koja zbog zdravstvenih razloga nije mogla doći, a Stevie Wonder je prije sviranja pjesme “Ribbon in the sky” priznao okupljenima da mu je Whitney bila simpatija.

Sam pogreb održati će se u nedjelju.

Linker
19. travanj 2024 16:55