PRIZNANJE PRED KAMERAMA

Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u ponedjeljak navečer objavio je da napušta dosadašnju suprugu Ankicu, s kojom ima dvoje djece, zbog ljubavne veze sa Splićankom Fani Horvat, piše Slobodna Dalmacija.

Kerum je vijest objavio tijekom nastupa na njegovoj Televiziji Dalmacija. Osim što je priznao bračnu nevjeru, splitski gradonačelnik potvrdio je kuloarske priče da s novom budućom suprugom očekuje dijete.

– Veoma mi je teško jer moram iskoristiti televiziju za svoju privatnu stvar, ali ne mogu drugačije kad mi mediji nisu naklonjeni. Nažalost, napuštam suprugu. Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati – izjava je gradonačelnika, koji “o ovoj temi više nikada ne namjerava javno govoriti”.

Po njegovom priznanju, veza s gotovo dvostruko mlađom Splićankom traje punih pet godina. Kerum to nije htio kazati, ali, kako se može doznati u Splitu, Fani Horvat je 24-godišnja studentica menadžmenta, navodno na Zagrebačkoj školi za menadžment koju pohađa i Kerumova kćer Neva. Također, po nekim pričama Fani Horvat je vlasnica jednog od dućana sa cipelama u Kerumovom prodajnom centru Joker, a prema registru Trgovačkih sudova je osnivačica tvrtke Bulga, registrirane za djelatnosti u rasponu od trgovine nekretninama, preko cestovnog prijevoza do proizvodnje odjeće.

Damir Petranović / Slobodna Dalmacija, Ivica Profaca / EPEHA

Linker
29. travanj 2024 17:55