SKRIVANJU JE KRAJ

Kerum i Fani prvi put u javnosti

Od kada je u ponedjeljak navečer priznao da se rastaje od supruge Ankice kako bi bio s trudnom ljubavnicom, 25-godišnjom studenticom Fani Horvat, splitski gradonačelnik Željko Kerum bio je nedostupan javnosti i novinarima. Čak je otišao iz Splita kako ne bi morao odgovarati na neugodna pitanja. No, i on i njegovi savjetnici znali su da se ne može dugo skrivati, pa je bilo samo pitanje dana kada će stati pred fotografe zajedno s trudnom Fani.

Upravo je to učinio u nedjelju, kada je svoju djevojku poveo u šetnju na Bene, uvalu na Marjanu, jedno od najomiljenijih mjesta za rekreaciju u Splitu. Kada su se odlučili pojaviti na tom mjestu, koje svake nedjelje vrvi ljudima, ljubavnici su znali da će biti prepoznati i da će fotografi vrlo brzo doći usnimiti ih, ali njihovi zaljubljeni pokreti i nasmiješena lica pokazivali su da više ne žele skrivati svoju ljubav.

Odradivši prvo “javno fotografiranje”, Kerum se od ponedjeljka vraća gradonačelničkim obvezama, no splitska ljubavna sapunica daleko je od kraja.

PROČITAJTE VIŠE: Tko je Fani Horvat? Ljubavni jadi potjerali Keruma iz Splita Fani Horvat: Pustite me na miru Željko Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice Ankica Kerum: Prva dama Splita

Linker
29. travanj 2024 11:18