Sipa/Cropix
OBOŽAVA GA JER JE ZDRAV

Kendall Jenner otkrila tajnu vitke linije: Dnevno popijem 12 šalica ovog posebnog čaja

Kendall Jenner (18) zvijezda reality showa Keeping Up with the Kardashians trenutačno je jedna od najpoznatijih i najtraženijih manekenki, a svojim obožavateljima nedavno je otkrila tajnu vitke linje i zdravog tijela.

Slavna manekenka koja se odrekla svog prezimena i odlučila biti samo Kendall izjavila je kako svoju vitku liniju duguje detoksikacijskom zelenom čaju koji u sebi sadrži limunsku travu.

– Obožavam ga i dnevno popijem barem 12 šalica – izjavila je i dodala da u slučajevima kada pri ruci nema šalicu čarobnog čaja, poseže za omiljenim međuobrokom – jabukom.

– Moram paziti na energiju i zato jedem puno jabuka u kombinaciji s obrocima bogatima proteinima – kaže polusestra slavne starlete Kim Kardashian i napominje kako u posljednje vrijeme nema vremena za tjelovježbu, ali i da se uskoro planira vratiti trčanju.

– Najvažnije stvar u održavanju dobre forme je san – zaključila je Kendall i dodala kako joj je potrebno između sedam i osam sati sna da bi funkcionirala i osjećala se dobro.

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
25. travanj 2024 04:25