BIJESNI GITARIST

Keith Richards udario novinara u glavu

Možeš biti sretan što ćeš odavde izaći živ – poručio je Keith Richards, slavni gitarist grupe Rolling Stones, švedskom novinaru Markusu Larssonu i to nakon što ga je napao te udario u glavu, objavio je švedski list Aftonbladets.

Neugodna situacija dogodila se u utorak u Parizu, gdje je Richards davao promotivne intervjue za svoju novu knjigu „Life“. Larsson je imao dogovoren intervju u trajanju od 30 minuta i sve je bilo dobro prvih desetak minuta, ali kada je glazbenik shvatio s kim razgovara odmah je pobjesnio.

Naime, Markus Larsson je glazbeni kritičar Aftonbladetsa, a svjetsku slavu je stekao 2007. Recenzijom koncerta koji su Stonesi imali u Goteborgu. Nazvavši ih amaterima, dao im je samo dvije od mogućih pet zvjezdica, a Keitha je to toliko naljutilo da je tada tražio i javnu ispriku od novinara. No, on se nikada nije ispričao.

– Ustao je te pitao želim li da ugasimo svjetla i riješimo tu prepirku. Mislio sam da se šali, ali vrlo brzo sam shvatio da je ozbiljan. Samo sam htio što prije otići iz te sobe – kazao je Markus Larsson nakon bliskog susreta s Keithom Richardsom.

Slavni gitarist još se nije službeno oglasio o incidentu.

Linker
06. svibanj 2024 09:35