Sipa/Cropix
NE ŽELI DA VIŠE RETUŠITAJU NJENE FOTOGRAFIJE

Keira Knightley: Photoshop stvara krivu percepciju o mojoj figuri

Britanska glumica odlučno je digla svoj glas protiv photoshopa koji je zadnjih godina postao uobičajna praksa i sastavni dio uređivanja fotografija slavnih osoba.

Keira Knightley (29) požalila se kako ljudi imaju sasvim krivu percepciju o njenom tijelu to jest prozivaju je anoreksičnom, a to uopće nije točno. Glumica je rekla kako krivi medije i praksu retuširanja fotografija za pogrešno i u konačnici štetno prikazivanje njene figure zadnjih godina.

– Mojim tijelom toliko se mnogo puta manipuliralo pomoću photoshopa i stvorilo sasvim krivu percepciju moje figure – požalila se Keira u intervjuu The Timesu te nastavila:

– Žene vode bitke sa svojim tijelom želeći postići nemoguće standarde, a fotografi i photoshop su za to krivi – rekla je glumica.

Na nedavnom snimanju za Interview Magazine glumica je pristala pozirati u toplesu, no pod jednim uvjetom – da te fotografije ne prolaze kroz photoshop. Keira je rekla kako je izričito naglasila da ne želi da njene grudi povećavaju ni uljepšavaju na bilo koji način.

– Samo je tako moja izjava da mi veličina grudi nije problem vjerodostojna – rekla je lijepa glumica.

Linker
19. travanj 2024 21:19