KOMPLICIRAN ODNOS

Kći Nicole Kidman otvorila dušu

Isabella Cruise (19), posvojena kći Nicole Kidman (44) i Toma Cuisea (49), uvijek je pažljivo čuvala privatnost i nije se, poput druge djece poznatih, pojavljivala u medijima pa se o njenom odnosu s roditeljima samo nagađalo. U velikom intervjuu za časopis New Idea otvorila je srce i ispričala sve o odrastanju sa slavnim roditeljima.

Poznato je da su nakon razvoda braka slavnih glumaca djeca Connor i Isabella odlučila živjeti s Tomom na Beverly Hillsu, a k njima se uselila i Katie tako da su svi zajedno uživali u obiteljskoj atmosferi. Isabella je otkrila da je nedavno s dečkom Eddiejem Frencherom preselila u maleni stan u lošoj četvrti Los Angelesa. Posebno je željela istaknuti da su oboje scijentolozi, kao i čitava njezina obitelj, te da su veoma ponosni na svoju religiju.

Pričajući o obitelji posebno se dotakla odnosa s majkom Nicole i rekla kako se sada dobro slažu i veoma vole. Mama je uvijek tu kada joj zatreba i često razgovaraju dok se zbog obveza slavne glumice nešto rijeđe viđaju. Nicole trenutno u Škotskoj snima film The Railway Man.

– Moja djeca me ne zovu mamom. Ne zovu me čak ni majkom, već Nicole, što ja mrzim i svaki puta ih ispravljam – izjavila je 2007. godine Nicole Kidman što je pokrenulo nagađanja o njenom lošem odnosu s djecom iz braka s Tomom Cruiseom. Ulje na vatru dodala je i nešto kasnija izjava Katie Holmes (33) u kojoj govori o tome kako su je Cruiseova djeca počela nazivati mamom već nakon dvije godine zajedničkog života, ali čini se da su tri dame izgladile sve nesporazume i Isabella je napokon sretna.

Linker
25. travanj 2024 16:12