INSTAGRAM
PONOSNA NA SVOJE GENE

Kći Kurta Cobaina: Kažu mi da izgledam i zračim baš poput svog oca

Njegova glazba obilježila je jednu cijelu generaciju no ipak nije doprijela do njegove kćeri koja je vrlo slična svom prerano preminulom ocu.

Frances Bean Cobain (22) svojim stilom, izgledom i ponašanjem neodoljivo podsjeća na oca Kurta Cobaina, a u intervjuu za Rolling Stone otkrila je koliki utjecaj je slavni glazbenik imao na njen život.

– Ne volim baš Nirvanu, draži su mi neki drugi bendovi i glazbenici iz te generacije – izjavila je je Kurtova kći i dodala da ipak ima nekoliko pjesama koje su joj posebno drage.

Foto: Instagram

– Pjesma Dumb me uvijek rasplače jer se moj otac u toj pjesmi potpuno ogolio i pokazao svoje najdublje osjećaje – otkrila je Frances i dodala kako je njen pokojni otac osjećao prevelik pritisak pa je na kraju žrtvovao svoj život u ime umjetnosti.

– Mislio je da će svi biti sretniji ako ga više ne bude – izjavila je Kurtova kći koja je u trenutku njegovog samoubojstva imala nepune dvije godine.

Foto: Instagram

– Kada mi je ostatak benda Nirvana nedavno došao u posjet bili su šokirani i nisu mogli vjerovati koliko nalikujem na svog oca. Rekli su mi da izgledam poput njegovog duha – otkrila je Kurtova kći.

– Odmah su počeli s prepričavanjem starih priča koje sam čula već milijun puta pa sam se zavalila u svoju fotelju, zapalila cigaretu i pogledom im dala da znanja da umirem od dosade. Oni su me pogledali i u čudu jedva izustili da bi to isto učinio moj otac da je živ – otkrila je Frances koju je nakon smrti oca odgajala njena majka Courtney Love.

Instagram

Foto: Instagram

Linker
09. kolovoz 2022 00:05