Instagram
PONOSAN OTAC

Kći Kaya zauvijek je povezala Hayden i mene

Uspješni ukrajinski boksač nedavno je po prvi put postao otac, a svoje emocije nije mogao sakriti ni na konferenciji za novinare prije borbe s Bryantom Jenningsom u New Yorku.

Vladmir Kličko (38) nije mogao prestati govoriti o svojoj kćeri Kayi i zaručnici Hayden Panettiere (25) za koju kaže da je nevjerojatna majka.

Instagram

FOTO: Instagram

– Život mi je potpuno promijenjen. Presretan sam što imam Hayden. Stvarno je najbolja majka – izjavio je poznati boksač koji je sa zaručnicom u prosincu prošle godine dobio prvo dijete i dodao da su njih troje već razvili duboku vezu.

– Ona komunicira osmijehom i očima. Čak i kad sam umoran i nisam dovoljno spavao, kad pogledam u njene oči pomislim: “Za tebe mali anđele učinit ću sve. Doslovno sve”- otkrio je ukrajinski boksač.

Instagram

FOTO: Instagram

Vladimir je priznao da im je sada sljedeći korak vjenčanje, ali da ne postoji ništa bolje od roditeljstva.

– Kad se ljudi vjenčaju, obećaju si razne stvari i ja razumijem važnost toga, ali zajedničko dijete poveže vas do kraja života, bez obzira na sve. Mislim da nas je Kaya, naša kći, povezala zauvijek. I to je naljbolji dio. Povezanost s djetetom bolja je od bilo kakvog braka – kazao je Vladimir, koji je od 2013. godine zaručen s Hayden.

Linker
26. travanj 2024 22:58