Instagram
ISKRENO O RODITELJIMA

Kći Demi Moore: Majka me naučila integritetu i dostojanstvu

Kći slavnog glumačkog para u nedavnom TV intervjuu u emisiji Larry King Now komentirala je brak i razvod svojih roditelja koji se dogodio prije 15 godina te otkrila čemu se najviše divi kod svoje majke.

Zvijezda nove sezone američke inačice Plesa sa zvijezdama Rumer Willis (26) otvoreno je progovorila o obiteljskim odnosima nakon razvoda Brucea Willisa (59) i Demi Moore (52).

–> VIDEO Kći Demi Moore i Brucea Willisa svojim plesom osvojila žiri

– Nikada nismo morali razdvajati rođendane niti odmore. Sve važne stvari radili smo kao i svaka druga obitelj – rekla je Rumer i dodala kako su se njeni roditelji maksimalno trudili održati obitelj na okupu i njihove potrebe staviti ispred svojih, kako tri sestre ne bi osjetile nikakvu razdvojenost.

Foto: Instagram

Bruce i Demi ostali su u dobrim odnosima i 15 godina nakon razvoda te su nedavno snimljeni kako zajedno bodre kćer na nastupu u glazbeno-plesnom showu.

Međutim, veći utjecaj na život svoje kćeri ipak je imala Demi:

– Ona je vrlo snažna žena i od nje sam naučila mnogo o integritetu i dostojanstvu. Ona me uvijek potiče da budem svoja i da živim onako kako osjećam da treba. Da se svijetu predstavljam onako kako želim – izjavila je Rumer o svojoj majci s kojom provodi jako puno vremena.

Related content

Foto: AFP/Cropix

Linker
19. travanj 2024 17:52