Foto: Arhiva
NEŽELJENI LJUBAVNI TROKUT

Kći Demi Moore: I mama i ja istovremeno smo bile zaljubljene u Ashtona

Rumer Willis je baš poput ostalih tinejdžerki na zid svoje sobe lijepila postere zvijezda u koje je bila zaljubljena pa se među ostalima u jednom trenutku ondje našao i novi dečko njene majke.

Kći Demi Moore (52) i Brucea Willisa (60) otkrila je neobičnu situaciju koja se dogodila 2003. godine kada joj je njena majka predstavila svog novog dečka Ashtona Kutchera (37) u kojega je 26-godišnja Rumer bila jako zaljubljena prije nje.

– U to vrijeme ja sam imala 15 godina, Ashton 25, a mama 41 godinu – otkrila je simpatična Rumer i dodala kako joj je to bilo jako čudno i pomalo neugodno.

Sipa/Cropix

Foto: Arhiva

– Ipak, moram pohvaliti Ashtona jer je bio divan očuh. Perspektiva našeg odnosa brzo se promijenila i počela sam ga gledati drugačijim očima – izjavila je i dodala kako je tada rekla sestrama da je vrijeme da ga makne sa svoje liste najpoželjnijih muškaraca.

Demi i Ashton vjenčali su se 2005. godine, a službeno razveli 2013. U međuvremenu popularni glumac dobio je dijete s Milom Kunis (31) i istovremeno ostao u dobrom odnosu sa svojim pokćerkama.

Cijelo vrijeme njegove veze s Demi u sve važne obiteljske trenutke bio je uključen i Bruce pa su tako s vremenom svi postali jedna velika i sretna obitelj.

Linker
17. travanj 2024 11:36