JLP / Juliano-Maciel-FK/X17online.com
ŽUTA I PLAVA KOMBINACIJA

Kćer Victorie Beckham ne prati majčin modni izričaj

Victoria Beckham (40) uvijek izgleda besprijekorno i bira stilsku odjeću čak i kada ide na putovanje. Tako je bilo i ovoga puta, kada je poznata dizajnerica za višesatno putovanje avionom odabrala vrtoglavo visoke potpetice i plavu kombinaciju.

Supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama (39) plijenila je pažnju na aerodromu odjevena u uske traperice, trendovski oversized sako i odgovarajuću majicu. Na glavu je stavila šešir za koji je već nekoliko puta dokazala kako joj odlično pristaje, a u njemu odaje dojam strogoće i elegancije.

Umjesto modnog dodatka, Victoria je u naručju nosila kćer Harper Seven koja je nedavno proslavila svoj treći rođendan.

Victoria Beckham looking sharp with daughter Harper at LAX.  Hubby David dropped them off, and recorded the photographers, recording him. Friday, July 18, 2014 X17online.com
JLP / Juliano-Maciel-FK/X17online.com

Foto: JLP

I dok mnoge majke vole svoje djevojčice odjevati u kombinacije kakve bi i same rado nosile, u obitelji Beckham to nije slučaj.

Malena Harper ima svoj stil i modni ukus te je opčinjena modom iz animiranog filma Frozen, koji je bio i tema njene rođendanske proslave.

U nedavnom intervjuu roditelji David i Victoria otkrili su kako djeci ograničavaju vrijeme provedeno ispred računala i video igrica jer žele da djeca što više vremena provode u prirodi i na svježem zraku.

Linker
22. travanj 2024 15:29