JLP
SAMO NAKIT ILI NEŠTO VIŠE

Katy Perry ima novi prsten

Katy Perry (29) i John Mayer (36) zaljubljeni su par čija se objava zaruka očekuje već duže vrijeme, a nakon što se pjevačica na Valentinovo pojavila s dosad još neviđenim prstenom na ruci, šuškanja o skorom vjenčanju sve su glasnija.

Fotografi su ih uhvatili na izlasku iz restorana s romantične večere, a vještim paparazzo objektivima nije pronaknuo blješteći prsten na ruci pjevačice.

Par je u vezi od kolovoza 2012. a imali su kratki prekid lani što je Katy nazvala “buđenjem” koje joj je trebalo, kako je rekla, da shvati da prvo mora zavoljeti sebe kako bi mogla uživati u ljubavi s nekim. U svojim intervjuima ne krije koliko obožava Johna Mayera:

– Hodam sa svojom simpatijom. John mi se oduvijek sviđao i sada kada smo zajedno presretna sam što si tako dobro odgovaramo – izjavila je pjevačica za W magazin.

Katy Perry prije Mayera je bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom, a John Mayer bio je u vezama s brojnim hollywoodskim ljepoticama poput Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessice Simpson.

Foto: JLP

Linker
16. travanj 2024 12:22