Sipa/Cropix
PROMJENA BOJE

Katy Perry i Kristen Stewart - frizure za proljeće

Proljeće je vrijeme buđenja i promjena, a ove dvije zvijezde odlučile su promijeniti boju kose kako bi osvježile izgled.

Katy Perry (29) podijelila je fotografiju svoje nove frizure putem Instagram profila, a promjenu su s oduševljenjem dočekali njezini obožavatelji. Pjevačica je, nakon cijelog spektra isprobanih boja, odlučila osvježiti svoj izgled bojom ˝zelene sluzi˝ – kako ju je sama nazvala u naslovu fotografije.

http://instagram.com/p/mgkeYYP-fR/

Pjevačica je kosu obojila različitim nijansama zelene, dok je korijen i šiške ostavila u crnoj boji. Katy je poznata po mijenjanju boje kose te većinom ima crnu boju, a do sada je isprobala i ružičastu, ljubičastu te plavu.

Slavna pjevačica već je neko vrijeme govorila o toj transformaciji:

– Želim boju zelene sluzi već neko vrijeme. Proljeće je i mislim da je vrijeme da osvježim izgled – rekla je za E! News i dodala:

– Stvarno sam uzbuđena oko te boje, ali nadam se da mi neće ispasti kosa – priznala je strahove poznata pjevačica.

Za razliku od Katy, Kristen Stewart (23) nije više brineta, ali nije sama odlučila promijeniti boju kose, već je to morala učiniti za potrebe snimanja novog filma.

Poznata glumica obojila je svoju kosu u svijetlo narančastu zbog snimanja filma American Ultra u kojem glumi Phoebe, djevojku narkomana Mikea koji postane metom vladine operacije.

http://instagram.com/p/mYt35dtqgU/

Linker
13. travanj 2024 23:16