POMAMA ZA VAMPIRIMA

Katie Holmes želi glumiti krvopiju

Američka glumica Katie Holmes (30) izrazila je želju da glumi vampiricu u sljedećem filmskom projektu. Zvijezda filma “Mad Money” obožava gledati horrore te tvrdi bi voljela portretirati neživu krvopiju sve dok priča ne postaje – nerealna.

-Volim gledati sve žanrove. Obožavam filmove sa vampirima, ako su dobro napravljeni, naravno. Moram vjerovati tom liku. U trenutku kad lik gubi kredibilitet, radnja za mene postaje nategnuta i odmah gubim interes – opisala je Katie, možda potaknuta i odličnom ulogom vampira Lestata koju je ostvario njezin suprug Tom Cruise u kultnom filmu “Intervju s vampirom” .

Iako je Katie oduvijek imala strast za glumu, ipak karijeru nikada ne postavlja ispred obitelji. Glumica proslavljena ulogom u tinejdžerskom serijalu “Dawson’s Creek”, objašnjava da su njena trogodišnja kćer Suri i suprug, centar svijeta.

-Cijeli moj život vrti se oko moje obitelji. Obavljam sve što moram ali cijelo vrijeme se zapitkujem kako su u tom trenutku osjećaju drugi. To je ujedno dragocjeno i za moje sazrijevanje u profesionalnom smislu – otkrila je za časopis Elle.

Atraktivna brineta koja trenutno u Australiji snima film shooting “Don’t Be Afraid of the Dark”, oduvijek je inzistirala na tome da je moguće uskladiti karijeru i obitelj. -Mislima da sam žena koja stiže sve uskladiti. Čak i kad je naporbo, ne prestaje biti i zabavno. Tom i ja imamo idealnu kombinaciju rada i provođenja vremena u domu. Uspostavili smo zdravu ravnotežu – pohvalila se glumica.

Linker
23. travanj 2024 12:22