Sipa/Cropix / SIPA
OTKRILA U INTERVJUU

Katie Holmes: Rijetko izlazim iz kuće

Proslavila ju je uloga djevojke iz susjedstva u seriji Dawson’s Creek, a 16 godina kasnije uspješna glumica tvrdi kako se nije mnogo promijenila unatoč velikom glumačkom i životnom iskustvu.

Katie Holmes (36) tvrdi kako je u srcu još uvijek ona ista skromna dvadesetogodišnjakinja, a o brojnim intimnim detaljima i osjećajima otvoreno je progovorila za novo izdanje magazina Red.

– Nisam se mnogo promijenila. Još uvijek kupujem previše traperica – izjavila je kroz smijeh glumica i dodala kako se inače ničega ne drži predugo i da voli promjene.

Katie Holmes shows off her urban fashion sense, in jeans, a leather jacket and high-collared sweater.  The star also appears to have come straight from the salon, wearing her long locks in waves, on November 10, 2014 X17online.com
/ TJ/X17online.com

Poznata glumica i majka osmogodišnje Suri koju ima iz braka s Tomom Cruiseom (52) otkrila je kako ne voli društvene mreže i da su one jedan od razloga zašto ne izlazi tako često iz kuće.

– Ne sviđa mi se ideja da me bilo tko može fotografirati svojim mobitelom i fotografiju potom objaviti na društvenim mrežama – izjavila je Katie i dodala kako se trudi ne brinuti previše o tome jer se u suprotnom ne bi mogla opustiti niti na trenutak.

Uspješna glumica u posljednje vrijeme reda brojne velike uloge pa je tako ove godine snimila čak tri filma.

– Moram zgrabiti priliku kada mi se pruži – izjavila je i dodala kako se ženama nude brojne i raznovrsne uloge te da joj je važna podrška drugih žena koje su joj mnogo pomogle u njenom uspjehu.

Linker
21. travanj 2024 02:47