EMOCIJE ZA PRINOVU

Katherine Heigl u suzama upoznala drugu kćer

Američka glumica Katherine Heigl (33) poznata iz serije “Uvod u anatomiju”, ali i filmova “Zalomilo se”, “Gola istina”, “Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta” i drugih, preplavljena emocijama upoznala je svoju drugu kćer, djevojčicu Adalaide rođenu u travnju.

– Ne plačem lako ni često, ali ne želim lagati, bio je to jedan od trenutaka u kojima si nisam mogla pomoći. Bilo je nešto suza i puno sreće – priznala je Katherine za englesko izdanje magazina HELLO!

Kako bi posvajanje Adalaide održali u tajnosti koliko to žele Katherine i Josh obratili su se za pomoć svojoj dadilji, koja je novorođenčetu glumila majku na letu kući.

– Kad su mi je dali u ruke osjetila sam preplavljujući doživljaj divljenja i strahopoštovanja prema tom savršenom malom biću koje je naša kći – rekla je Katherine.

Heigl i Kelley od 2009. godine roditelji su i trogodišnje Naleigh koju su posvojili iz Južne Koreje. Katherine je, naime, velika zagovornica posvajanja jer smatra kako u oblikovanju obitelji ne smije biti pravila.

– Oduvijek sam znala da želim posvojiti dijete, a potom sam se zaljubila u čovjeka kojem je bilo drago imati obitelj nastalu na taj način – pohvalila se glumica.

Katherine i Josh, koji su zajedno od 2005. godine, planiraju imati još djece, ali se još nisu pogodili oko “količine”.

– Željela bih još dvoje djece, a on misli da je tri lijep broj. Vidjet ćemo – veselo će Katherine.

Linker
18. travanj 2024 21:34