Sipa/Cropix
ISKRENO PRIZNANJE

Katherine Heigl: Razočarala sam svoje obožavatelje

Glumica koja se proslavila u liječničkoj seriji Uvod u anatomiju, ali i brojim romantičnim komedijama, promovira svoju novu seriju State od Affairs u kojoj se pojavljuje u netipičnoj ulozi za nju – tim povodom odgovarala je na brojna novinarska pitanja.

Katherine Heigl (35) među inim odgovorila je i na izravan upit kako komentira glasine da je s njom teško surađivati.

– Ne mislim da je sa mnom teško surađivati. Mislim da nisam teška osoba – diplomatski je odgovorila glumica nakon početnog oklijevanja.

– Ako sam nekoga povrijedila to mi zaista nije bila namjera – rekla je Katherine dodavši da se uvijek trudi profesionalno odraditi svoj posao.

DOMAGOJ BIONDIĆ

Foto: Sipa/Cropix

U novoj seriji Katherine glumic CIA-inu analitičarku i Predsjednikovu savjetnicu, a ujedno je, zajedno sa svojom majkom, i izvršna producentica serije.

Na novinarske upite na koji način njena majka doprinosi poslu glumica je pomalo sarkastično odgovorila da im ona peče kolačice. Glumičina majka Nancy Heigl na to je dodala kako je ona nova u producentskom poslu te da tek uči, ali da djeluje u najboljem interesu svoje kćeri.

U Hollywoodu već dugo kruže priče kako Katherinina majka upravlja njenom karijerom, a glumica je nedavno i izjavila kako joj se čini da njena karijera nije u njenim rukama, potkrijepivši tako glasine. Upitana za pojašnjenje te svoje izjave lijepa glumica je odgovorila:

– U jednom trenutku shvatila sam da sam si prestala postavljati nove izazove u svom poslu, stalno sam glumila u romantičnim komedijama, jedne te iste uloge, ali što ću kad ih volim – rekla je glumica i dodala:

– No tada sam pomislila da sam možda razočarala svoju publiku time što se ne okušavam u drugačijim ulogama i razvijam se kao glumica – ispričala je Katherine te zaključila da je njena uloga u State of Affairs baš ono što je trebalo i njoj i njenim obožavateljima.

– Mislim da je ovo odlična uloga i prilika za mene kao glumicu – zaključila je Katherine koja je od 2007. u braku s pjevačem Joshom Kelleyjem s kojim ima dvije posvojene kćeri, Nancy i Adalaidu.

Linker
23. travanj 2024 04:01