PRIJATELJI NAKON RAZVODA

Kate Winslet zajedno s bivšim suprugom u New Yorku

Bivši supružnici, redatelj Sam Mendes (44) i glumica Kate Winslet (34) dokazali su da među njima i dalje postoje dobri, prije svega prijateljski osjećaji, dok su ovaj tjedna zajedno vodili djecu u školu. Par koji se sporazumno rastao, otpratio je njihovog sedmogodišnjeg sina Joea i devetogodišnju Miu, glumičinu kćer iz prvog braka s redateljem Jimom Threapletonom, kroz njujorški kvart sve do samog ulaza u učionice.

Glumica nagrađena Oscarom za ulogu u filmu “Žena kojoj sam čitao”, bila je nasmijana, a činilo se da je cijeli izlazak prošao u dobrom raspoloženju te da nije ostalo ogorčenosti nakon prekida njihovog sedmogodišnjeg zajedničkog života. Podsjetimo, Winslet i Mendes rekli su sudbonosno da na vjenčanju za uzak krug prijatelja na Karibima u svibnju 2003. godine. Nakon odluke o razvodu, sudeći prema odvjetničkom priopćenju, par se unaprijed dogovorio o obavljanju zajedničkih obaveza.

– Oba partnera bit će potpuno posvećena zajedničkom odgoju djece u budućnosti. Zamolili su medije da poštuju privatnost njihove obitelji – istakli su u objavi za javnost.

Linker
25. travanj 2024 03:05