LOŠA REAKCIJA

Kate Winslet: Povraća mi se od pjesme Celine Dion

– Osjećam se kao da ću povratiti – bez dlake na jeziku odgovorila je britanska glumica Kate Winslet (36) na pitanje što misli o glavnoj pjesmi Oscarom nagrađenog filma ‘Titanik’. Takve riječi izrečene na promociji novog 3D izdanja filma odjeknule su bombastično i podosta uvredljivo za autoricu pjesme, Kanađanku Celine Dion .

– Ne bih to trebala reći… Zapravo, stvarno mi se povraća. Htjela bih reći: “Poslušajte, to je pjesma Celine Dion!” Ali ne mogu. Mogu samo sjediti bezizražajno dok mi se oči kotrljaju natrag u glavi – objasnila je Winslet.

Razlog za takav prezir prema pjesmi koja se prodala u preko 20 milijuna primjeraka u svijetu jest da je doslovce prati svugdje. U restoranima uvijek netko ima potrebu pustiti pjesmu u njenu čast, čak je često traže da je sama otpjeva.

No ne proganja je samo ta pjesma – Kate ima problema i s brodovima. Ali ne zato jer se boji da će udariti u ledenjak.

– Sada dolazim na brodove i odmah kažem: “Molim bez viceva. Može li bez njih? I ako imate viceve, odmah ih ispucajte. Nema? Odlično, idemo dalje”. I onda opet netko ispriča vic o Titanicu – prepričava glumica koja ipak uspijeva zadržati dozu humora oko svega, čak i kada je mole da ponovi scenu “Ja sam kralj svijeta” koju je proslavio njen filmski partner Leonardo DiCaprio .

Linker
19. travanj 2024 22:15