Sipa/Cropix
PRIVATNA STVAR

Kate Winslet: Ponosna sam što nitko ne zna zašto moja dva braka nisu uspjela

Slavna glumica priznala je u intervjuu za WSJ magazin da je sretna što je uspjela svoja dva razvoda koliko toliko sakriti od javnosti.

Kate Winslet (39) svog je prvog supruga, Jima Threapletona, upoznala na snimanju filma Hideous Kinky i s 23 godine ušla u prvi brak, s 25 postala prvi put majka, a s 26 godina bila razvedena.

– Nitko ti ne pomaže, nitko te ne nauči kako se nositi s pričama iz tabloida. Svi ti kažu ignoriraj, ali jednostavno ne možeš jer se iznose laži – kazala je slavna glumica koja je uskoro nakon razvoda upoznala redatelja Sama Mendesa i preselila s njim u New York. Par se vjenčao 2003. godine i dobio sina Joea, a njihov brak se raspao sedam godina kasnije.

– Znam mnogo ljudi koji su se više puta razvodili i ponovno vjenčali, ali oni nisu pod budnim okom javnosti. Nisam planirala to. I nije mi bilo lako – otkrila je Kate i dodala kako su se tabloidi trudili saznati što se točno dogodilo s njenim brakovima, ali nisu uspjeli.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

– Nitko ne zna što se dogodilo. Nitko ne zna zašto moj prvi brak nije potrajao, nitko ne zna zašto je i drugi propao. I strašno sam ponosna na to – izjavila je oskarovka, koja je trenutno u sretnom braku s Nedom Rocknrollom.

Par se upoznao 2011. na odmoru, a vjenčali su se 2012. godine te trenutno s dvoje djece iz njena prva dva braka i njihovim zajedničkim djetetom, sinom Bearom, žive u selu nedaleko Londona.

– Hvala Bogu na njemu. Velika mi je podrška i jako je duhovit. Znači mi sve u životu. Svima nama – priznala je glumica koja ne voli da je se naziva filmskom zvijezdom te želi svoj privatan život i dalje zaštiti od znatiželjnika.

Linker
26. travanj 2024 05:12