IPAK POPUSTILA

Kate Hudson povećala grudi?

Je li Kate Hudson otišla plastičnom kirurgu ili nije? Pitanje je to s kojim se ovih dana bave američki tabloidi, koji nagađaju da je holivudska zvijezda ipak popustila te sredinom ožujka povećala svoje grudi.

Hudson je u intervjuima uvijek isticala kako se ne srami svojih malih grudi, dapače čak je isticala da je ponosna na njih i da se nikad ne bi mijenjala. Poznat je i mali skandal kad su joj na plakatu za film “Nije zlato sve što sja” u Photoshopu povećane grudi. Glumica je tada reagirala i kazala da je to učinjeno bez njezinog znanja.

Ipak prije nekoliko dana tjednik US objavio je njezine nove fotografije u bikiniju, na kojima se vidjelo da su joj grudi veće nego inače. Glumica i njezin glasnogovornik odbili su reagirati na glasine, pa nije ni čudno što je njezino pojavljivanje na Coachella festivalu izazvalo veliku pažnju fotografa. Pogotovo jer se na festivalu pojavila u majici bez rukava, kakve je inače uvijek izbjegavala.

Jesu li njezine grudi doista veće pogledate u fotogaleriji, no bez obzira je li imala operaciju ili ne, mora se priznati da je 31-godišnja glumica jednostavno blistala na Coachella festivalu.

Linker
20. travanj 2024 10:58