Sipa/Cropix
ISKRENO O SVEMU

Kate Hudson: Nosim zamjenski prsten jer zaručnički ima prevelik kamen

Kate Hudson (35) u novom broju Red magazina iskreno je komentirala glasine koje kruže o poremećaju prehrane koji glumica navodno ima. Kate je tom prilikom izjavila kako želi biti pozitivan uzor mladim ženama te promovira prihvaćanje tijela kakvo god da ono jest.

– Poremećaj u prehrani je nešto što ja nikada neću imati – izjavila je odlučno Kate i dodala kako ne želi da itko od nje dobije takvu poruku jer poremećaje u prehrani smatra ozbiljnom bolešću.

I sama glumica susrela se s viškom kilograma koji su joj ostali nakon prve trudnoće te je u tim trenutcima shvatila koliko je važno prihvaćati sebe.

– Želim da sve djevojke vole svoje tijelo i da se osjećaju dobro u svojoj koži – izjavila je simpatična glumica i dodala kako je njoj bilo mnogo lakše tijekom tog perioda prekomjerne tjelesne težine, ali i naglasila kako mnoge djevoje nemaju potrebnu podršku okoline i ljubav partnera.

Da je ljubav njenog sadašnjeg partnera Matthewa Bellamyja velika, svjedoči i veliki zaručnički prsten koji ima toliko velik kamen – da ga Kate niti ne nosi.

– Nosim jedan zamjenski prsten jer je zaručnički jednostavno prevelik – otkrila je glumica koja se zaručila još 2011. godine, ali joj se u bračne vode ipak ne žuri.

– Mi kao da jesmo u braku, samo si trebamo uzeti vremena da isplaniramo ceremoniju – zaključila je simpatična plavuša.

Linker
19. travanj 2024 04:53