JLP
NE MARI PREVIŠE

Kate Hudson - "kućno izdanje" prolazi i na ulici

Glumica je izazvala mnogo pažnje kada se na ulici Los Angelesa pojavila s bijelim pokrivalom za glavu koji neodoljivo podjeća na ručnik – je li Kate Hudson bila u takvnoj gužvi da nije stigla osušiti kosu ili joj se jednostavno sviđa bijeli turban, ostali su zapitani fotografi, ali i prolaznici.

Iako je na crevenom tepihu uvijek besprijekorna, Kate je jedna od onih zvijezda koja u svoje privatno vrijeme ne mari previše za modu i pomno sređivanje, kao što to naprimjer rade Sofia Vergara i Reese Witherspoon koje je gotovo nemoguće uhvatiti u “kućnom” izdanju.

Foto: JLP

Glumica je nedavno objavila kako je prekinula zaruke s engleskim glazbenikom Mattom Bellamyjem s kojim ima torgodišnjeg sina Binghama, a sve je oduševila svojim svojom figurom na dodjeli Zlatnih globusa gdje je nosila također bijelu haljinu.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: Actress Kate Hudson attends the 72nd Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Za više vijesti iz svijeta zabave pratite našu Facebook stranicu!

Linker
20. travanj 2024 05:41